Voor generaties goed geregeld

Daar zorgen we graag voor bij Notarishuis Andriessen

In ons notarishuis staan onze notaris, kandidaat-notaris, vier notarisklerken en zeven administratief-medewerksters altijd voor jou klaar.

Notarishuis Andriessen is de nieuwe naam van het oude kantoor AndriessenZonnevylle Notarissen. Het notarishuis is gevestigd in het midden van het historisch centrum van Zierikzee aan Havenpark 21.

Dichtbij het kantoor is er een gelegenheid voor (betaald) parkeren. Voor de dichtstbijzijnde parkeerplaatsen klik hier.

Als notaris ben je onpartijdig en onafhankelijk. Een notaris behartigt de belangen van alle betrokkenen en geeft juridisch advies over vraagstukken. Afspraken worden notarieel vastgelegd, waardoor het voor iedere partij helder is wat de afspraken zijn.

Mw. Mr. Simone Andriessen

Notaris

Simone is vanaf 2004 verbonden aan het kantoor, aanvankelijk als kandidaat-notaris en sinds februari 2012 als notaris. Ze studeerde in 1997 af in notarieel recht, en specialiseerde zich in agrarisch recht en onroerend goed recht. Naast haar taken en verantwoordelijkheden in het notariaat is zij de trotse moeder van twee kinderen.

“Als zeer ervaren notaris kan ik op de meest feestelijke, maar ook de meest droevige momenten, daadwerkelijk iets toevoegen voor mensen. Bij mij is er plaats voor emoties die daarbij komen kijken. Ik zal mijn cliënten helpen bij de te nemen stappen, zodat zij de juridische gevolgen goed kunnen overzien. Mijn motto is: iedere cliënt verlaat mijn notarishuis tevreden en met een glimlach.

Dhr. Mr. Peter de Vliegere

Jurist Familierecht

Al dertig jaar is personen- en familierecht zijn professionele passie. Met hechte Zeeuwse roots is hij trots om werkzaam te zijn op dit prachtige eiland.

Mw. Monique Weststrate

Klerk

Sinds begin jaren negentig is Monique werkzaam geweest op diverse kantoren in het Zeeuwse notariaat. Sinds juli 2010 werkt ze op dit kantoor als notarisklerk op de afdeling registergoed. “Iedere dag is een uitdaging, vooral als er spoedzaken langskomen. Wij zijn de belangrijke laatste schakel in het notariaat.”

Mw. Guanita Steenis

Klerk

Vanaf 2008 is Guanita werkzaam in het notariaat. Sinds september 2017 is ze werkzaam bij Notarishuis Andriessen. “Ik ben begonnen als allrounder op diverse afdelingen. Na verschillende cursussen ben ik werkzaam op de afdeling registergoed als register notarisklerk. Elk dossier is uniek dus er is veel afwisseling.”

Mw. Janet Kwaak

Administratief medewerkster

In 1997 is Janet via het uitzendbureau op dit notariskantoor terechtgekomen en niet meer weggeweest. “Na omzwervingen op diverse afdelingen ben ik nu al jaren actief op de afdeling registergoed. Geen dag is hetzelfde, dus elke dag is weer een uitdaging.” In haar vrije tijd staat Janet graag op de tennisbaan, leest ze een boek of wandelt of fietst ze graag door de Zeeuwse natuur.

Mw. Inge Lansdorp-Strijbos

registergoed medewerkster/boekhoudkundig medewerkster

Na ruim 6 jaar thuis voor de kinderen te hebben gezorgd is Inge sinds 1 maart 2024 begonnen op de afdeling registergoed en als boekhoudster bij Notarishuis Andriessen.

Hiervoor is ze 12 jaar werkzaam geweest binnen diverse functies in het bankwezen. Haar passie ligt dan ook bij alles wat te maken heeft met getallen.

Ze is geboren en getogen in Zierikzee, maar voor haar studie heeft ze het eiland verlaten en is ze naar de randstad verhuisd. Hier is ze 19 jaar gebleven, maar sinds 2023 is ze met het hele gezin weer terug en voelt ze zich weer helemaal thuis.

Werken bij Notarishuis Andriessen?

Deel uit maken van dit team? Bekijk onze vacatures.

Vacatures bekijken

Mw. Heleen Groenleer

Administratief medewerkster

Heleen is sinds 1984 werkzaam bij dit notariskantoor, met uitzondering van een periode van anderhalf jaar, toen ze in het bedrijf van haar vader werkte. “Mijn drijfveer is alles voor de klant perfect te regelen. Dossiers gaan over belangrijke gebeurtenissen in een mensenleven. Ik heb altijd de klant voor ogen.”

Dhr. Jeroen van Dijken

Boekhouder

Na ruim 20 jaren gewerkt te hebben als assistent-accountant heeft Jeroen eind 2023 de overstap gemaakt naar ons kantoor. Hier verzorgt hij allerhande boekhoudkundige werkzaamheden. Altijd vrolijk en met veel plezier gaat hij met de cijfers te werk.

Mw. Renate van der Lans

Receptioniste/ Administratief medewerkster

Renate werkt sinds 1 september 2020 bij Notarishuis Andriessen. “Dagelijks doe ik mijn werk met veel plezier en ben ik te vinden aan de receptiebalie. Met een warm welkom probeer ik iedere cliënt te ontvangen en verder te helpen. Daarnaast beantwoord ik de telefoon, verricht ik secretariële/administratieve werkzaamheden en houd ik ervan om kantoorzaken te regelen en te organiseren.” Renate is dus een manusje-van-alles. “Ooit dacht ik dat het notariaat ‘stoffig’ was, maar niets is minder waar. Het is juist heel interessant en divers, in alle opzichten.” Renate is woonachtig op het prachtige eiland Schouwen-Duiveland en houdt van fietsen, wandelen, golfen en reizen.

Mw. Lilian Logeman

Administratief medewerkster

Eind 2023 is Lilian begonnen bij Notarishuis Andriessen als administratief medewerkster. ‘ Het werk is afwisselend en interessant. Geen dossier is hetzelfde waardoor de werkzaamheden afwisselend zijn.

Lilian komt oorspronkelijk uit Den Haag maar is sinds enkele jaren woonachtig op het mooie Schouwen-Duiveland.

In haar vrije tijd gaat Lilian er graag op uit in de natuur om te wandelen. Verder houdt ze van sporten, reizen en duiken.

Mw. Melissa Jelier

Administratief medewerkster

In september 2022 begon Melissa als vierdejaars hbo-student rechten bij het notariskantoor. Hiervoor was ze werkzaam in de horeca. “Binnen het bedrijf houd ik me bezig met het ondersteunen van verschillende rechtsgebieden en leid ik verschillende projecten ter verbetering van de bedrijfsprocessen.”