Voor generaties goed geregeld

Daar zorgen we graag voor bij Notarishuis Andriessen

In ons notarishuis staan onze notaris, kandidaat-notaris, vier notarisklerken en zeven administratief-medewerksters altijd voor jou klaar.

Notarishuis Andriessen is de nieuwe naam van het oude kantoor AndriessenZonnevylle Notarissen. Het notarishuis is gevestigd in het midden van het historisch centrum van Zierikzee aan Havenpark 21.

Dichtbij het kantoor is er een gelegenheid voor (betaald) parkeren. Voor de dichtstbijzijnde parkeerplaatsen klik hier.

Als notaris ben je onpartijdig en onafhankelijk. Een notaris behartigt de belangen van alle betrokkenen en geeft juridisch advies over vraagstukken. Afspraken worden notarieel vastgelegd, waardoor het voor iedere partij helder is wat de afspraken zijn.

Mw. Mr. Simone Andriessen

Notaris

Simone is vanaf 2004 verbonden aan het kantoor, aanvankelijk als kandidaat-notaris en sinds februari 2012 als notaris. Ze studeerde in 1997 af in notarieel recht, en specialiseerde zich in agrarisch recht en onroerend goed recht. Naast haar taken en verantwoordelijkheden in het notariaat is zij de trotse moeder van twee kinderen.

“Als zeer ervaren notaris kan ik op de meest feestelijke, maar ook de meest droevige momenten, daadwerkelijk iets toevoegen voor mensen. Bij mij is er plaats voor emoties die daarbij komen kijken. Ik zal mijn cliënten helpen bij de te nemen stappen, zodat zij de juridische gevolgen goed kunnen overzien. Mijn motto is: iedere cliënt verlaat mijn notarishuis tevreden en met een glimlach.

Mw. Mr. Dian Lambert

Toegevoegd notaris

Dian is werkzaam als toegevoegd notaris. Dian heeft brede ervaring met alle notariële diensten en heeft zich gedurende de jaren gespecialiseerd in het (grensoverschrijdend) ondernemingsrecht en de visserij.

Dhr. Mr. Peter de Vliegere

Jurist Familierecht

Al dertig jaar is personen- en familierecht zijn professionele passie. Met hechte Zeeuwse roots is hij trots om werkzaam te zijn op dit prachtige eiland.

Mw. Mirjam Dikhooff-Verstrate

Klerk

In mei 2003 is Mirjam gestart in het notariaat in Zierikzee op de afdeling familierecht en ondernemingsrecht. Na een aantal omzwervingen bij andere notariskantoren is ze sinds oktober 2017 weer werkzaam in Zierikzee op de afdeling familierecht.

Mw. Monique Weststrate

Klerk

Sinds begin jaren negentig is Monique werkzaam geweest op diverse kantoren in het Zeeuwse notariaat. Sinds juli 2010 werkt ze op dit kantoor als notarisklerk op de afdeling registergoed. “Iedere dag is een uitdaging, vooral als er spoedzaken langskomen. Wij zijn de belangrijke laatste schakel in het notariaat.”

Mw. Daniëlle Berrevoets-Verkaart

Klerk

Sinds 2007 is Daniëlle werkzaam binnen het notariaat, waarvan de laatste 10 jaar op de afdeling registergoed. “Ik doe de voorbereiding van de dossiers voor de overdrachten van alle vormen van registergoederen. Snel kunnen schakelen is daarbij erg belangrijk.” Inmiddels heeft Daniëlle diverse aanvullende opleidingen afgerond  en zo de nodige extra kennis vergaard. “Ik wil er alles aan doen om de overdrachten zo voorspoedig mogelijk te laten plaatsvinden.”

Werken bij Notarishuis Andriessen?

Deel uit maken van dit team? Bekijk onze vacatures.

Vacatures bekijken

Mw. Guanita Steenis

Klerk

Vanaf 2008 is Guanita werkzaam in het notariaat. Sinds september 2017 is ze werkzaam bij Notarishuis Andriessen. “Ik ben begonnen als allrounder op diverse afdelingen. Na verschillende cursussen ben ik werkzaam op de afdeling registergoed als register notarisklerk. Elk dossier is uniek dus er is veel afwisseling.”

Mw. Gerie Meijer

Klerk

Mw. Janet Kwaak

Administratief medewerkster

In 1997 is Janet via het uitzendbureau op dit notariskantoor terechtgekomen en niet meer weggeweest. “Na omzwervingen op diverse afdelingen ben ik nu al jaren actief op de afdeling registergoed. Geen dag is hetzelfde, dus elke dag is weer een uitdaging.” In haar vrije tijd staat Janet graag op de tennisbaan, leest ze een boek of wandelt of fietst ze graag door de Zeeuwse natuur.

Mw. Heleen Groenleer

Administratief medewerkster

Heleen is sinds 1984 werkzaam bij dit notariskantoor, met uitzondering van een periode van anderhalf jaar, toen ze in het bedrijf van haar vader werkte. “Mijn drijfveer is alles voor de klant perfect te regelen. Dossiers gaan over belangrijke gebeurtenissen in een mensenleven. Ik heb altijd de klant voor ogen.”

Mw. Amber de Bruine

Administratief medewerkster

Amber is sinds september 2020 werkzaam bij Notarishuis Andriessen. Al vrij snel daarna begon ze aan haar eerste cursus en ondertussen heeft ze haar tweede cursus als notarieel secretaresse afgerond. “Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn vrij divers. Ik ondersteun verschillende collega’s met diverse administratieve werkzaamheden. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden op de tennisbaan en vind ik het heerlijk om mijn tijd door te brengen met familie en vrienden.”

Mw. Jacqueline Boot

Receptioniste/ Administratief medewerkster

Geboren en getogen in Zierikzee en na een aantal jaren in Rotterdam te hebben gewoond toch weer terug naar Zeeland gekomen. Jacqueline kwam bij toeval in het notariaat terecht, maar is inmiddels ruim 20 jaar – met een korte uitstap naar de toeristische sector – werkzaam bij Notarishuis Andriessen. Eerst als notarieel medewerker familierecht, daarna fulltime bij de receptie en tegenwoordig een combinatie van beiden. “Het is veelzijdig werk en dat is wat het zo leuk maakt. Reizen is mijn allergrootste hobby en ondanks dat ik al heel veel mooie plekken heb gezien, blijft Frankrijk mijn favoriet.”

Werken bij Notarishuis Andriessen?

Deel uit maken van dit team? Bekijk onze vacatures.

Vacatures bekijken

Mw. Renate van der Lans

Receptioniste/ Administratief medewerkster

Renate werkt sinds 1 september 2020 bij Notarishuis Andriessen. “Dagelijks doe ik mijn werk met veel plezier en ben ik te vinden aan de receptiebalie. Met een warm welkom probeer ik iedere cliënt te ontvangen en verder te helpen. Daarnaast beantwoord ik de telefoon, verricht ik secretariële/administratieve werkzaamheden en houd ik ervan om kantoorzaken te regelen en te organiseren.” Renate is dus een manusje-van-alles. “Ooit dacht ik dat het notariaat ‘stoffig’ was, maar niets is minder waar. Het is juist heel interessant en divers, in alle opzichten.” Renate is woonachtig op het prachtige eiland Schouwen-Duiveland en houdt van fietsen, wandelen, golfen en reizen.

Mw. Petra Koeman

Boekhoudster

Sinds 1997 is Petra werkzaam in het notariaat. Ze combineerde haar notariële taken steeds meer met de bedrijfsadministratie, waarna ze een definitieve overstap maakte. Sinds januari 2014 doet ze de boekhouding bij Notarishuis Andriessen.

Mw. Melissa Jelier

Stagiaire

In september 2022 begon Melissa als vierdejaars hbo-student rechten bij het notariskantoor. Hiervoor was ze werkzaam in de horeca. “Binnen het bedrijf houd ik me bezig met het ondersteunen van verschillende rechtsgebieden en leid ik verschillende projecten ter verbetering van de bedrijfsprocessen.”